Amazon Blog DayOne Quiz Answers & Win Rs.10000 – 05 June 2020 To 15 June 2020

Amazon Blog DayOne Quiz, Amazon Blog DayOne Quiz Answers, #AmazonQuiz, #BlogDayOne, #AmazonBlog DayOneQuiz, #FunZone.

Amazon Blog DayOne Quiz Is Live Now. You Can Play The Amazon Fun Zone Quiz And Win Rs.10,000.

Back again on Amazon quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.


Amazon Blog DayOne Quiz Contest Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz – Amazon Blog DayOne Quiz
  • Today’s Prize –  Rs.10,000
  • Amazon Quiz Date –  05 June 2020 to 15 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  Play Anytime
  • Winner – 10 Lucky Winners
  • Winner List Will be Declared on – 30 June 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Blog DayOne Quiz Win Rs.10,000 (10 Winners) – 05 June 2020 to 15 June 2020

Question 1: 

Amazon India has launched electric vehicles (EVs) in its delivery fleet in Jan 2020. How many EVs have we committed by 2025?

Answers:- 10000

Question 2: 

Amazon has replaced all plastic dunnage across the fulfillment network with 100% recyclable

Answers:- Paper

Question 3: 

Amazon will soon eliminate all single use plastic used for packaging from our Fulfilment Centers by ___

Answers:- June 2020

Question 4: 

All packaging material used by Amazon India in the form of corrugate boxes and paper dunnage is:

Answers:- Biodegradable

Question 5: 

Towards its goal of clean energy to run operations, Amazon India uses ___ in 8 Fulfilment Centers and 2 Sortation Centers.

Answers:- Rooftop Solar Panels

Question 6: 

To promote sustainable packaging solutions, Amazon launched packaging-free shipping service in 2019. To how many cities in India have we expanded this service so far?

Answers:- 100+ Cities


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Also, Play This Currently Live Amazon Quiz-

Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Amazon Blog DayOne Quiz Answers & Win Rs.10000 - 05 June 2020 To 15 June 2020
Amazon Blog DayOne Quiz Answers & Win Rs.10000 - 05 June 2020 To 15 June 2020

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 5th June 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 15th June 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an Rs. 10,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 30th June 2020.

How to find Amazon Blog DayOne Quiz Page on App?

You will find a FunZone banner on Amazon.on the App home page. But Not all users get FunZone banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Blog DayOne Quiz Page on App?
How to find Amazon Blog DayOne Quiz Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Find Amazon Blog DayOne Quiz.
Step 5:  Tap & There Will Be A Total Of 1 Question.
Step 6: Answer Amazon Blog DayOne Quiz Question Correctly To Enter The Lucky Draw.


How To Play Amazon Blog DayOne Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  •  Go To Home Page & Scroll Down Than You Will See “Blog DayOne Quiz” Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • There will be 1 question you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Blog DayOne Quiz?

  • Answer correctly to claim your prize.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Blog DayOne Quiz Win Rs.5,000 (20 Winners) – 21 May 2020 to 02 June 2020

Amazon Blog DayOne Quiz Answers & Win Rs.5000 - 21 May 2020 to 02 June 2020
Amazon Blog DayOne Quiz Answers & Win Rs.5000 – 21 May 2020 to 02 June 2020

Question 1: 

Amazon has sellers in places like Idukki in Kerala, Anugul in Orissa and Rajpipla in Gujarat, to name a few. What percentage of our sellers are from Tier II and below cities?

Answers:- Over 50%

Question 2: 

Our Handloom and Handicraft store, showcasing selection from weavers and artisans across the length and breadth of India is called _________.

Answers:- Amazon Karigar

Question 3: 

Over ___________ retailers and MSMEs sell their products on Amazon India.

Answers:- 6 Lakhs

Question 4: 

What is the name of our global program that offers differentiated products from startups and emerging brands?

Answers:- Amazon Launchpad

Question 5: 

How many products can one find on Amazon India?

Answers:- Amazon Launchpad


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

27 thoughts on “Amazon Blog DayOne Quiz Answers & Win Rs.10000 – 05 June 2020 To 15 June 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: