Amazon Daily QuizTime Answers Today 8AM To 12PM

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹10000* – 20th February 2020, 8AM To 12PM

Amazon Quiz Time Contest answers for Today 20-02-2020 & ₹10000.

Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 20th February 2020, Amazon Quiz 20th February 2020.

Amazon is Back Again with Daily Quiz Contest, Give all the answers correctly to the questions and  Win Awesome Prizes Daily with Amazon Quiz Answers.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win ₹10000*
  • Amazon Quiz Date – 20th February 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners –  5
  • Winner List Will be Declared on – 31st March 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon Daily Quiz Time - How to Play - Dealstime.in
Amazon Daily Quiz Time – How to Play – Dealstime.in(Example)

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹10000* – 20th February 2020, 8AM To 12PM

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹10000* – 20th February 2020, 8AM To 12PM_Dealstime.in
Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹10000* – 20th February 2020, 8AM To 12PM_Dealstime.in

Question 1: 

The ‘Kala Ghoda Arts Festival’ is organised annually in which Indian city?

Answers:- Mumbai

Question 2: 

Which Asian country has introduced a ‘sustainable development fee’ for tourists?

Answers:- Bhutan

Question 3: 

NS Dharmshaktu has recently been presented an award by the President for his work in combating leprosy. After whom is the award named?

Answers:- Mahatma Gandhi

Question 4: 

Which Indian company recently launched services in London, offering services in Comfort, Comfort XL and Executive Ride categories?

Answer:- Ola

Question 5: 

The Indian Institute of Veterinary Research has recently developed a vaccine to combat CSF. What does S stand for in ‘Classical S___ Fever’?

Answer:- Swine


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy Note 10 – 19th February 2020, 8AM To 12PM

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy Note 10 – 19th February 2020, 8AM To 12PM _Dealstime.in
Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy Note 10 – 19th February 2020, 8AM To 12PM _Dealstime.in

Question 1: 

The Currency Of Costa Rica, The Colon Is Named After Which Famous Personality?

Answers:- Christopher Colombus

Question 2: 

Anthony Hopkins, Tom Hanks, Al Pacino And Joe Pesci All Lost In A Category At The 2020 Oscars, Who Won The Award In That Category?

Answers:- Brad Pitt

Question 3: 

12 Year Old Kaamya Karthikeyan Has Recently Become The Youngest To Climb The Highest Peak In Which Continent?

Answers:- South America

Question 4: 

Optophobia Is The Fear Of What?

Answer:- Fear Of Opening One’s Eyes

Question 5: 

Who Among The Following Made His First ODI Century During The India Vs New Zealand ODI Series In 2020?

Answer:- Shreyas Iyer


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹20000 Pay Balance – 17th February 2020, 8AM To 12PM

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹20000 Pay Balance - 17th February 2020, 8AM To 12PM

Question 1: 

White, Yellow, Red, Orange, Blue, And Green Were The Six Original Colors On The Classic Version Of Which 40-Year Old Iconic Toy?

Answers:-  Rubik’s Cube

Question 2: 

The 2020 Australian Open Was Novak Djokovic’s ___ Grand Slam Singles Victory. (Fill In The Blanks.)

Answers:-  17th

Question 3: 

The Union Budget Proposed Which Of These To Build A National Cold Supply Chain For Perishables Such As Meat And Fish?

Answers:-  Kisan Rail

Question 4: 

The Upcoming Film ‘The New Mutants’ Is Part Of Which Movie Franchise?

Answer:-  X Men

Question 5: 

Which Famous Political Activist Born On February 13th, Wrote The Poem ‘In The Bazaars Of Hyderabad’?

Answer:-  Sarojini Naidu


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win OnePlus 7 Pro – 16th February 2020, 8AM To12 PM

Amazon Quiz Answers Today & Win    OnePlus 7 Pro - 16th February 2020,  8 AM To 12 PM-Dealstime.in
Amazon Quiz Answers Today & Win OnePlus 7 Pro – 16th February 2020, 8 AM To 12 PM-Dealstime.in

Question 1: 

Indian-American Arvind Krishna has been appointed as the new Chairman of which global tech company?

Answers:- IBM

Question 2: 

What is the name of the $500 billion city-of-the-future that Saudi Arabia plans to build?

Answers:- Neom

Question 3: 

Who recently won his career’s 33rd National title at the Senior National Billiards Championship?

Answers:- Pankaj Advani

Question 4: 

The world’s smallest gold coin, which features Albert Einstein, was recently released by which country?

Answer:- Switzerland

Question 5: 

The words ‘Ordem e Progresso’ can be found on the flag of which country?

Answer:- Brazil


Amazon Daily Quiz Answers Today Win Amazon Alexa Eco Show – 15th February 2020, 8AM To 12PM

Amazon Quiz Answers Today Win   Amazon Alexa Eco Show  - 15th February 2020,  8 AM To 12 PM-Dealstime.in
Amazon Quiz Answers Today Win Amazon Alexa Eco Show – 15th February 2020, 8 AM To 12 PM-Dealstime.in

Question 1: 

At which two venues did India take part in two consecutive T20I matches that both went to a super over?

Answers:- Hamilton and Wellington

Question 2: 

Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?

Answers:- Samvidhaan

Question 3: 

The 2020 Hindi film ‘Gul Makai’ is based on the life and struggle of which famous personality?

Answers:- Malala Yousafzai

Question 4: 

Who recently displaced Volkswagen as the world’s second most valuable carmaker?

Answer:- Tesla

Question 5: 

The town of Schengen, after which a famous treaty is named, is located in which country?

Answer:- Luxembourg


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Terms & Conditions

  • This Contest will commence From 8:00:01 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes

Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: