Amazon Extra Savings Quiz Answers & Win ₹20,000 – 02 June 2020 To 10 June 2020

Amazon Extra Savings Quiz Answers & Win ₹20000 Amazon Pay Balance (5 Winners).

#Amazon Quiz, #ExtraSavingsQuiz, #AmazonExtraSavingsQuiz, #FunZone, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Extra Savings Quiz Answers Today, Quiz

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Extra Savings Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Extra Savings Quiz
  • Today’s Prize –  Win ₹20000 Amazon Pay Balance
  • Amazon Quiz Date – 04 June 2020 to 25 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  Anytime
  • Total Question –  6
  • Total Winners – 5 Winners
  • Winner List Will be Declared on – 31 July 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Extra Savings Quiz Answers & Win ₹20000 (5 Winners) – 04 June 2020 To 25 June 2020

Question 1: 

You can Save up to _________on your business purchases by claiming GST input tax credit

Answers:-  28%

Question 2: 

Amazon business customers can access which of these features while making their business purchases?

Answers:- All of These

Question 3: 

There is no minimum quantity for ordering on Amazon Business

Answers:- True

Question 4: 

Every last week of the month, Amazon Business customers can avail exciting discounts & cashback across top categories during the _________. (Fill in the blank)

Answer:-  Business Value Days

Question 5: 

What documentation do you require to register a business on Amazon Business apart from a business account on Amazon.in/business or Amazonbiz.in ?

Answer:- Any Acceptable Business License

Question 6: 

Amazon Business was first started in?

Answer:- US


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Also, Play This Currently Live Amazon Quiz


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 04th June 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 25th June 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  • Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 6 (six) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  • The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 20,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”). Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  • Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st July 2020.


How to find Amazon Extra Savings Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Extra Savings Quiz banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Extra Savings Quiz banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

 How to find Amazon Extra Savings Quiz Time Page on App?
How to find Amazon Extra Savings Quiz Time Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Extra Savings Quiz page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Extra Savings Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Extra Savings Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Extra Savings Quiz Answers & Win ₹20000 (5 Winners) – 19 March 2020 To 10 April 2020

Question 1: 

In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?

Answers:-  Goods and Service Tax

Question 2: 

Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?

Answers:- All of these

Question 3: 

Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?

Answers:- Japan

Question 4: 

You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?

Answer:-  True

Question 5: 

What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?

Answer:- It’s free of cost


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

41 thoughts on “Amazon Extra Savings Quiz Answers & Win ₹20,000 – 02 June 2020 To 10 June 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: