Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win – Galaxy M31 (7 Winners) 16-03-2020

Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win- Galaxy M31 Quiz (7 Winners) 16-03-2020

Amazon Galaxy M31 Quiz, Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Today, Galaxy M31 Quiz, Galaxy M31 Quiz Answers, Funzone, Amazon Funzone, Funzone Quiz, Amazon Quiz.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.


Amazon Galaxy M31 Quiz Contest Details

  • Today’s Amazon Quiz – Amazon Galaxy M31 Quiz
  • Today’s Prize –  Samsung Galaxy M31 Smartphone
  • Amazon Quiz Date –  10 March 2020 to 22 March 2020
  • Amazon Quiz Time – Anytime
  • Winner – 7 Lucky Winners
  • Winner List Will be Declared on – 31 March 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find a FunZone banner on Amazon.on the App home page. But Not all users get FunZone banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win - Galaxy M31 (7 Winners) 16-03-2020
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Galaxy M31 Quiz Answer Win- Galaxy M31

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s fun zone page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win- Galaxy M31 Quiz

Question 1: 

The new Samsung Galaxy M31 comes in two storage variants – 6+128 GB and ______. Choose the second variant from the below options.

Answers:- 6+64GB Storage

Question 2: 

Which of these is a feature of the Samsung Galaxy M31?

Answers:- All of the above

Question 3: 

The new Samsung Galaxy M31 packs a 6000mAh battery that supports ________________.

Answers:- 15W fast charging

Question 4: 

Which of these phrases is associated with the Samsung Galaxy M31?

Answer:- Mega Monster

Question 5: 

Samsung will soon launch another M-series product. Guess the name of it.

Answer:- Samsung Galaxy M21


Old Quiz – 20th February 2020 to 4th March 2020

Question 1: 

In Which Year Did Samsung Galaxy M Series Launch?

Answers:- 2019

Question 2: 

Which Of These Is NOT A Samsung Galaxy M Series Model?

Answers:- M 3.1

Question 3: 

Which Of These Are The Features Of Upcoming Samsung Galaxy M31?

Answers:- All of the Above

Question 4: 

Which Of These Hashtags Is Associated With The Samsung Galaxy M31?

Answer:- #Megamonster

Question 5: 

How Many Lenses Does The Rear Camera Of Samsung Galaxy M31 Have?

Answer:- 4


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win - Galaxy M31 (7 Winners) 16-03-2020
Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win - Galaxy M31 (7 Winners) 16-03-2020

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 10th March 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 22nd March11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 7 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning “Amazon Galaxy M31 Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Live Quiz-


Also Read-


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

39 thoughts on “Amazon Galaxy M31 Quiz Answers Win – Galaxy M31 (7 Winners) 16-03-2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: