Amazon Quiz Answers & Win Amazon Alexa Eco Show – 02 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 02-06-2020 & Win Amazon Alexa Eco Show.

#AmazonQuiz #AmazonAlexaEcoShow #FunZone, 02 June 2020, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Amazon Alexa Eco Show
  • Amazon Quiz Date – 02 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 05 June 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?
How to find Amazon Quiz Time Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Amazon Alexa Eco Show – 02 June 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The movie Ghoomketu released on an OTT platform very recently, stars which of these directors in an important role?

Answers:-  Anurag Kashyap

Question 2: 

Telia Rumal, that recently got a GI tag, is from which Indian state?

Answers:- Telangana

Question 3: 

The Indian roller (A bird) is also known in India by a name which is associated with Lord Shiva. What name?

Answers:- Neelkanth

Question 4: 

In abbreviations such as ASLV, PSLV, GSLV, what do the letters ‘LV’ stand for?

Answer:- Launch Vehicle

Question 5: 

In 1988, the WHO passed a resolution announcing the observance of a day on May 31st every year, denouncing the usage of what?

Answer:- Tobacco


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 02 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 5th June 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Amazon Alexa Eco Show – 14 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

‘Operation Namaste’ Is The Initiative Of Which Indian Armed Force To Combat The Spread Of COVID-19 In The Country?

Answers:-  Indian Army

Question 2: 

Vidya Balan Is Playing The Title Role In An Upcoming Biopic Based On Which Mathematician?

Answers:- Shakuntala Devi

Question 3: 

Who Among The Following Has Developed A Low-Cost Portable Ventilator Called ‘Prana-Vayu’?

Answers:- IIT Roorkee

Question 4: 

Tony Lewis, Who Recently Passed Away, Was The Co-Inventor Of What Used For Settling Weather-Affected Cricket Matches?

Answer:- Duckworth-Lewis Method

Question 5: 

Which Of These Tennis Tournaments Has Been Cancelled For The First Time Since World War II?

Answer:- Wimbledon


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Amazon Alexa Eco Show – 20 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Muhyiddin Yassin Is The New Prime Minister Of Which Country?

Answers:-  Malaysia

Question 2: 

Powered By A Brilliant Showing From Sania Mirza, India Made The World Group Playoffs Of Which Tournament For The First Time?

Answers:- Federation Cup

Question 3: 

Which Country Became The First In The World To Make Public Transport Free?

Answers:- Luxembourg

Question 4: 

For Its 2020 Mission To Which Planet, Did NASA Name The Rover ‘Perseverance’?

Answer:- Mars

Question 5: 

Hardik Pandya Recently Hit 158 Off 55 Balls In A T20 Tournament Named After Whom?

Answer:- DY Patil


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: