Amazon Quiz Answers & Win Canon M200 Mirrorless Camera – 26 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 26-05-2020 & Win Canon M200 Mirrorless Camera.

Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, #26-05-2020, Amazon Quiz 26 May 2020, #AmazonQuiz, #CanonM200MirrorlessCamera.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Canon M200 Mirrorless Camera
  • Amazon Quiz Date – 26 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play  |  Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Canon M200 Mirrorless Camera -Dealstime.in
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Canon M200 Mirrorless Camera

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Canon M200 Mirrorless Camera – 26 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

KK Shailaja who recently appeared on the BBC talking about combating the COVID- 19 crisis is the Health Minister of which state?

Answers:- Kerala

Question 2: 

The UN Secretary General has suggested using pre- recorded messages from world leaders during the next UNGA session. What does GA stand for, in UNGA?

Answers:- General Assembly 

Question 3: 

Which of these famous actors has played the following roles- Byomkesh Bakshi and Mahatma Gandhi?

Answers:- Rajit Kapur

Question 4: 

Stephanie Del Valle of Puerto Rico crowned which lady born on May 14, 1997 as Miss World 2017?

Answer:- Manushi Chhillar

Question 5: 

Which cricketer born on May 27, is the first Indian to hit six sixes in an over in first class cricket?

Answer:- Ravi Shastri


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 26 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Canon M200 Mirrorless Camera Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Canon M200 Mirrorless Camera – 05 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Complete the title of this upcoming film: ‘ ___________ in the Multiverse of Madness’

Answers:- doctor strange

Question 2: 

Ironwoman athlete Candice Falzon is the wife of which Australian cricketer whose family videos have gone viral during the lockdown period?

Answers:- david warner

Question 3: 

Which of these television shows with Sarvadaman Banerjee playing the lead character is returning to small screens on DD National?

Answers:- Shri Krishna

Question 4: 

‘Made in India’ is a memoir of which famous Indian actor and model?

Answer:- Milind Soman

Question 5: 

Abhishek Tripathi- the Gram Sachiv, is the central character of which web series?

Answer:- Panchayat


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Canon M200 Mirrorless Camera – 28 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

For a song, along with band BTS, which singer holds the Guinness Record for the most-viewed YouTube video in a 24 hour period?

Answers:- Halsey

Question 2: 

In the Amazon Prime series, Panchayat who plays the role of the official Pradhan of the village, Phulera?

Answers:- Neena Gupta

Question 3: 

‘Houston, We’ve Had a Problem’ – is a phase associated with which NASA mission that recently celebrated its 50th anniversary?

Answers:- Apollo 13

Question 4: 

The Ministry of Tourism in India has launched a new webinar series called _______?

Answer:- Dekho Apna Desh

Question 5: 

Which country is scheduled to host the 2020 edition of the Asian Boxing Championships?

Answer:- India


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Canon M200 Mirrorless Camera – 10 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which of these words can not be formed using only the first line of letters on your computer keyboard?

Answers:- Keyboard

Question 2: 

Which former Wimbledon champion is the current coach of Australian Open 2020 winner Novak Djokovic?

Answers:- Goran Ivanisevic

Question 3: 

Washing soda is the common name for which compound?

Answers:- Sodium Carbonate

Question 4: 

A Megagon is a polygon with _ sides. Fill in the blanks.

Answer:- 1 Million

Question 5: 

Who recently broke Alok Kapali’s record of being the youngest to take a Test match hat-trick?

Answer:- Naseem Shah


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: