Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro Smartphone– 27 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 27-05-2020 & Win LG W30 Pro.

Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, #27052020, 27 May 2020, #LGW30Pro #Amazonquiz.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win LG W30 Pro
  • Amazon Quiz Date – 27 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play  |   Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro – Dealstime.in
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro – 27 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Fenway Sports Group owns which football club that is currently top of the table in its domestic league?

Answers:- Liverpool

Question 2: 

Who among these has been posthumously awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Answers:- Arun jaitley

Question 3: 

Who has forayed into the Electric Vehicle market with their new offering iQube Electric?

Answers:- TVS Motor

Question 4: 

Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Answer:- Pankaj Tripathi

Question 5: 

Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?

Answer:- Children


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 27 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon LG W30 Pro Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31 May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro – 06 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?

Answers:- Shakuni

Question 2: 

‘Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?

Answers:- World Veterinary Day

Question 3: 

Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?

Answers:- SpaceX

Question 4: 

Which of these songs based on national integration was rehashed for the movie ‘Street Dancer 3D’?

Answer:- Mile Sur Mera Tumhara

Question 5: 

Which company has recently launched the DualSense controller for their gaming console?

Answer:- Sony


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro – 29 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

NASA’s Juno spacecraft recently captured a stunning image of the northern regions of which solar body and its swirling, chaotic atmosphere?

Answers:-  Jupiter

Question 2: 

The Red Guardian is a character to be introduced to the MCU in the Black Widow movie. In which country was he born?

Answers:- Russia

Question 3: 

How do we better know the Korean candy Ppopgi? (Hint: A famous coffee trend currently running all over social media)

Answers:- Dalgona

Question 4: 

The recently launched book, ‘Shuttling to the Top’ is the biography of which Indian sportsperson?

Answer:- PV Sindhu

Question 5: 

Which famous actor born on April 24th in Gajanur, was also known as Nata Saarvabhouma (emperor of actors)?

Answer:- Dr Rajkumar


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win LG W30 Pro – 11th March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?

Answers:-  Maori

Question 2: 

The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?

Answers:- Twelfth Night

Question 3: 

Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family?

Answers:- Seven

Question 4: 

Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

Answer:- ISRO

Question 5: 

The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Answer:- X Men


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: