Amazon Quiz Answers & Win Rs.20000 – 07 Sep 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 07-09-2020 & Win Rs.20000 Pay Balance.

Amazon Quiz 07 September 2020, Amazon Quiz 7th September Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, #AmazonQuiz, Today’s Amazon Quiz Answers, #Rs20000, #FunZone.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Rs.20000 Pay Balance
  • Amazon Quiz Date – 7th September 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 2 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 7th September 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz 7th September 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win Rs.20000 Pay Balance

Question 1: 

Which newly set up agency will conduct a Common Eligibility Test for selection to non-gazetted posts in the central government ?

Answers:- National Recruitment Agency

Question 2: 

What is the name of the app which has recently been launched by National Highways Authority of India to monitor plantation projects?

Answers:- Harit Path

Question 3: 

20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?

Answers:- Renewable energy

Question 4: 

Rani Rampal, named as a 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee, is the captain of the Indian Women’s Team in which sport?

Answer:- Field Hockey

Question 5: 

 Who attended the 5th world conference of speakers of parliament on behalf of India?

Answer:- Om Birla


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Live Quiz-


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 7th September 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 30th September 2020.


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-₹20000
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-₹20000

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz 3rd September 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win Rs.20000 Pay Balance

Question 1: 

By what name do we better know the peace agreement initiated on on August 13, 2020 between UAE and Israel?

Answers:- Abraham Accord

Question 2: 

Who is the only Paralympic gold medalist among the people to win the Rajiv Gandhi Khel Ratna award in 2020?

Answers:- Mariyappan Thangavelu

Question 3: 

Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which gharana?

Answers:- Mewati Gharana

Question 4: 

Which Indian giant recently acquired a majority stake in the e-pharma site Netmeds?

Answer:- Reliance

Question 5: 

 India’s first ‘air bubble’ agreement in South Asia will be established with which country?

Answer:- Maldives


Amazon Daily Quiz 04 June 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win Rs.20000 Pay Balance

Question 1: 

Which former Miss World has been roped in by UNICEF to spread awareness on menstrual hygiene?

Answers:- Manushi Chillar

Question 2: 

General Electric has announced that it would be selling which iconic business of its to Savant Systems?

Answers:- Lightbulbs

Question 3: 

An underwater salvage company was granted approval recently to cut into the wreckage of _________ to try to recover a Marconi telegraph?

Answers:- RMS Titanic

Question 4: 

Which tennis player topped the 2020 Forbes magazine list of highest-paid global athletes?

Answer:- Roger Federer

Question 5: 

Ajit Jogi, who passed away recently, was the first chief minister of which Indian state?

Answer:- Chattisgarh


Amazon Daily Quiz 14 May 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win Rs.20000 Pay Balance

Question 1: 

In the television Sitcom Friends, Ursula was a twin sister of which character?

Answers:- Phoebe

Question 2: 

During the lock-down, which celebrated author is reading a series of short stories on AIR titled ‘Bonding Over the Radio’?

Answers:- Ruskin Bond

Question 3: 

What is the name of the multimedia guide on COVID-19 launched by the Union Health Minister?

Answers:- COVID Katha

Question 4: 

Blue, yellow, black, green and red – these colours appear on the logo of which of the following?

Answer:- Olympic Games

Question 5: 

Which three nations will co-host the men’s 2026 FIFA World Cup?

Answer:- USA, Canada, Mexico


Amazon Daily Quiz 23 April 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win Rs.20000 Pay Balance

Question 1: 

International Day Of Human Space Flight Is Celebrated On April 12 To Commemorate The First Flight Of Which Astronaut?

Answers:-  Yuri Gagarin

Question 2: 

Dil Bechara Is An Upcoming Movie, Based On Which Book That Was Adapted For A Hollywood Movie?

Answers:- The Fault In Our Stars

Question 3: 

What Type Of Animal Is A Waterbuck?

Answers:- Antelope

Question 4: 

The Jallianwala Bagh Garden Is Located In Which Indian City?

Answer:- Amritsar

Question 5: 

Which Iconic Ship Went Down In April 1912?

Answer:- RMS Titanic


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.20000 Pay Balance – 16 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Brendan Cowell Is The Narrator Of A Recent Amazon Prime Series Based On Which Cricket Team?

Answers:-  Australia

Question 2: 

Toofan Is An Upcoming Movie Based On Professional Boxing. Which Actor Is Playing The Lead Role?

Answers:- Farhaan Akhtar

Question 3: 

Celebrated Worldwide On April 22, ________ Is Focused On The Environment And Was Originally Conceptualized By Gaylord Nelson Of The US. (Fill In The Blank)

Answers:- Earth Day

Question 4: 

National Civil Service Day Is Observed On The Day When ___________ Addressed The Probationer Administrative Services Officers In 1947. (Fill In The Blank)

Answer:- Sardar Vallabhai Patel

Question 5: 

Students From Which Indian Institution Recently Won A COVID- 19 Hackathon Challenge Organised By Massachusetts Institute Of Technology?

Answer:- Manipal Institute Of Technology


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance – 02 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

What does CET, the new exam for various government jobs proposed by the Indian government, stand for?

Answers:-  Common Eligibility Test

Question 2: 

Which of these days is observed on 27th March by ITI- a world organization for the performing arts?

Answers:- World Theatre Day

Question 3: 

Swavalamban Express is a special train journey launched by SIDBI for which group of people?

Answers:- Entrepreneurs

Question 4: 

Daniel, an 18 year old who made his debut for AC Milan on 2nd February, 2020 is the son of which AC Milan legend?

Answer:- Paolo Maldini

Question 5: 

Who among these stepped down from the board of Microsoft in the 2nd week of March, 2020?

Answer:- Bill Gates


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance – 26 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Baroque-style ________ is located in Trevi, Rome? It is one of the most popular tourist destination in Italy.

Answers:-  Fountain

Question 2: 

Which Punjab MLA recently launched his own YouTube channel ‘Jittega Punjab’ to share his views with the people of Punjab?

Answers:- Navjot Singh Sidhu

Question 3: 

Which Indian state and World Bank have signed a USD 80 million loan to boost agriculture and water management in the state?

Answers:- Himachal Pradesh

Question 4: 

Which challenge has gone viral on TikTok, amid the Corona-virus outbreak to create awareness on safe practices, popularized by American singer Gloria Gaynor?

Answer:- Hand-washing Challenge

Question 5: 

For the first time in its history, tech giant Microsoft has appointed a person for which role?

Answer:- Chief Scientific Officer


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹20000 Pay Balance – 5th March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Who among these was NOT named in the Asia XI squad for a series to celebrate the 100th birth anniversary of Sheikh Mujibur Rahman?

Answers:-  Rohit Sharma

Question 2: 

The foundation stone for the Army headquarters new building was recently laid. What has it been christened as?

Answers:- Thal Sena Bhawan

Question 3: 

@ gypsyking101 is the Instagram handle of which famous person currently in the news?

Answers:- Tyson Fury

Question 4: 

Which of these has been declared the theme for National Science Day 2020, by the government’s Department of Science & Technology?

Answer:- Women in Science

Question 5: 

Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Answer:- Dr. Rajendra Singh


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: