Amazon Quiz Answers & Win Rs.50,000 – 10 September 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 10-09-2020 & Win Rs.50000 Pay Balance.

Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 10 September 2020, Amazon Quiz 10 September 2020 #AmazonQuiz #50000PAybalance #10September2020.

Amazon is Back Again with Daily Quiz Contest, Give all the answers correctly to the questions and  Win Awesome Prizes Daily with Amazon Quiz Answers.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Rs.50,000 Pay Balance
  • Amazon Quiz Date – 10th September 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 30th September 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 10 September 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

 Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Answers:- tiktok

Question 2: 

Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?

Answers:- Turkey

Question 3: 

Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?

Answers:- Sudha Murthy

Question 4: 

Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?

Answer:- Dwayne Bravo

Question 5: 

Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?

Answer:- Satyajit Ray


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 10 September 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 30th September 2020.


Live Quiz-


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?   |   Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance -Dealstime.in
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 28 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Indian has recently been elected the Chairman of the WHO Executive Board?

Answers:- Harsh Vardhan

Question 2: 

Which of these is an Amazon Prime series about a ‘virtual afterlife’ starring Robbie Amell in the lead role?

Answers:- Upload

Question 3: 

Maharana Pratap Singh I, whose birth anniversary was celebrated in May, was the 13th king of which kingdom?

Answers:- Mewar

Question 4: 

Which of these platforms added a new feature titled ‘bedtime reminder’ to help its users reduce screen time?

Answer:- Youtube

Question 5: 

Carmen Reinhart has been appointed as the new VP and Chief Economist of which international organisation?

Answer:- World Bank


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 18 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which famous theater personality is known for plays such as ‘Odakulu Bimba’, ‘Taledanda’ and ‘The Dreams of Tipu Sultan’?

Answers:- Girish Karnad

Question 2: 

In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?

Answers:- Federer and Nadal

Question 3: 

Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie ‘The Lunchbox’?

Answers:- Nawazuddin Sidddiqui

Question 4: 

On May 18 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?

Answer:- HIV

Question 5: 

What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?

Answer:- Money in The Bank


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 11 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?

Answers:- Asian Paints

Question 2: 

The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?

Answers:- United Nations

Question 3: 

India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?

Answers:- Australia

Question 4: 

Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?

Answer:- Forrest Gump

Question 5: 

Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?

Answer:- Maharana Pratap


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 04 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

According to Forbes, what is the claim to fame of a certain eight-year-old boy named Ryan Kaji?

Answers:- Highest paid Youtuber

Question 2: 

Mount Paektu is a sacred mountain in which country?

Answers:- North Korea

Question 3: 

Which company recently provided 60 custom-built bike ambulances for COVID-19 patients in India?

Answers:- Hero Motocorp

Question 4: 

Tianwen-1, meaning heavenly questions, is the first Mars exploration mission of which country?

Answer:- China

Question 5: 

Sultan Qaboos bin Said, who recently passed away, was the longest-serving ruler of which country?

Answer:- Oman


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 27 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which tech giant recently launched ‘TalkBack’ – a braille keyboard for their visually challenged users?

Answers:- Google

Question 2: 

In the upcoming movie ‘Thalaivi’, Prakash Raj is playing the role of which political rival of the lead character?

Answers:- M. Karunanidhi

Question 3: 

Survey of India has developed which e-platform to collect Geo-tagged information related to COVID-19?

Answers:- Sahyog

Question 4: 

Recently the Indian Tri-color was projected by Switzerland onto which mountain to send a message of hope?

Answer:- Matterhorn

Question 5: 

 In April 2020, who was named the Wisden Leading Cricketer of the Year for 2019?

Answer:- Ben Stokes


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 20 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

‘Finding The Gaps’ Is A Part Memoir, Part Self Help Book Written By Which Personality Known For His Accurate Decision Making?

Answers:-  Simon Taufel

Question 2: 

Whose Book ‘The Anarchy’ Recounts The Remarkable History Of The East India Company From Its Founding In 1599 To 1803?

Answers:- William Dalrymple

Question 3: 

More Than 70% Of This Country Lies In Asia. Most Of Its Population, Its Capital, And Its Largest City Are In Europe. Which Country Is This?

Answers:- Russia

Question 4: 

Famous For Another Role, Which Leader Born On 3rd December Was India’s Minister For Food & Agriculture From August 1947- April 1952?

Answer:- Rajendra Prasad

Question 5: 

‘Mind Master: Winning Lessons From A Champion’s Life’ Is A Book By Which Famous Indian?

Answer:- Viswanathan Anand


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance – 30 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Born In Karnal On 17th March Which Lady Was Part Of The Crew Of ‘Columbia’ As A Mission Specialist And Primary Robotic Arm Operator?

Answers:-  Kalpana Chawla

Question 2: 

The Upcoming Movie Shershaah Starring Siddharth Malhotra Is Based On The Life Of Which Military Hero?

Answers:- Vikram Batra

Question 3: 

Who Is The First Indian Cricketer To Play In 150 Ranji Trophy Matches?

Answers:- Wasim Jaffer

Question 4: 

As Per The 2020 World Happiness Report, Which Was Named The Happiest Country In The World For The Third Year In A Row?

Answer:- Finland

Question 5: 

The Month Of March Is Named After The Roman God Of _____? (Fill In The Blank)

Answer:- War


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance – 23 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The Union Civil Aviation Ministry Has Lifted Up Restrictions To Allow Indian Airlines To Provide What Service To All Its Passengers?

Answers:-  In-Flight Wi-Fi

Question 2: 

Tintin Eleonora Emman Is The Middle Name Of Which Famous Activist?

Answers:- Greta Thunberg

Question 3: 

After PM Narendra Modi And Rajinikanth, Which Actor Is Set To Feature In An Edition Of Ace Adventurer Bear Grylls’s ‘Man Vs Wild’ Show?

Answers:- Akshay Kumar

Question 4: 

Which English Premier League Team’s 44-Game Unbeaten Run Came To An End After Suffering A 3-0 Defeat At Watford On February 29th?

Answer:- Liverpool

Question 5: 

Indian Tycoon Yusuff Ali, Has Become The First Indian To Receive Saudi Arabia’s Premium Residency. He Is Which Company’s Chairman?

Answer:- Lulu Group


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance – 16 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?

Answers:-  ISRO

Question 2: 

Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?

Answers:- Sardar Patel Stadium

Question 3: 

Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur?

Answers:- Jamsetji Tata

Question 4: 

Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?

Answer:- Kabir Khan

Question 5: 

Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?

Answer:- Novak Djokovic


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.50000 Pay Balance – 24th February 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Shaktikanta Das Born On 26th February, Former IAS Officer Is Currently Serving In Which Very Important Post In India?

Answers:- RBI Governor

Question 2: 

The National Maritime Heritage Complex Is To Be Set Up In Which Of These Places?

Answers:- Lothal

Question 3: 

W The 4th Installment Of Which Franchise Won The Oscar For The Best Animated Feature In 2020?

Answers:- Toy Story

Question 4: 

Which Of These Countries Will Play In The 2020 ICC Women’s T20 World Cup For The First Time?

Answer:- Thailand

Question 5: 

The Amazon Prime Web Series ‘The Forgotten Army’ Is Narrated By Which Bollywood Superstar?

Answer:- Shahrukh Khan


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: