Amazon Daily Quiz Answers & Win Rs10000 – 07 May 2020

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 07-05-2020 & Win ₹10000 Amazon Pay Balance.

Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 07-05-2020, Amazon Quiz 07 May 2020, #Amazon Quiz, #Rs10000, #Quiz.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win ₹10000 Amazon Pay Balance
  • Amazon Quiz Date – 07 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play  |   Amazon Daily Quiz Answers Today & Win  Rs10000 – Dealstime.in
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs10000

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹10000 Amazon Pay Balance – 07 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which of the following movies starring Irrfan Khan won the Oscar for Best Picture?

Answers:- Slumdog Millionaire

Question 2: 

The largest car making manufacturing plant in the world recently resumed operations in Wolfsburg, Germany. Which company operates it?

Answers:- Volkswagen

Question 3: 

On 1st May 2020, which country reached the top of the ICC T20I rankings for the first time since the rankings were introduced?

Answers:- Australia 

Question 4: 

Which of these critically endangered animals was recently spotted at Kolkata ghats after almost 30 years?

Answer:- Gangetic Dolphin

Question 5: 

How do we better know the viral meme where a group of Ghanian pallbearers can be seen dancing to the tune of Astronomia?

Answer:- Coffin Dance


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 07 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Rs10000 Amazon Pay Balance Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹10000 Amazon Pay Balance – 30 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which of these is a real time statistics website owned and operated by Dadax, which has come to prominence during the COVID-19 outbreak?

Answers:-  Worldometer

Question 2: 

‘Innovate for a Green Future’ is the 2020 slogan for which day that is to be observed on April 26th?

Answers:- World Intellectual Property Day

Question 3: 

Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

Answers:- Bowled

Question 4: 

In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Answer:- Australia

Question 5: 

Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?

Answer:- Vijaya Lakshmi Pandit


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹ 10000 Amazon Pay Balance – 12th March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.

Answers:-  Sophia

Question 2: 

Hosni Mubarak was the president of which country for almost 30 years?

Answers:- Egypt

Question 3: 

India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state?

Answers:- Goa

Question 4: 

Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?

Answer:- Colgate

Question 5: 

Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?

Answer:- Pragyan Ojha


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: