Amazon Daily Quiz 08 May 2020 Answers & Win Apple Watch Series 5

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 08-05-2020 & Win Apple Watch Series 5.

#AmazonQuiz, #AppleWatchSeries5, Amazon Quiz 08 May Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Apple Watch Series 5
  • Amazon Quiz Date – 08 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?
How to find Amazon Quiz Time Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers & Win Apple Watch Series 508 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which western astrological star sign is represented by the twins Castor and Pollux?

Answers:-  Gemini

Question 2: 

For playing the lead character in which movie did Irrfan Khan win the National Film Award for Best Actor in 2012?

Answers:- Paan Singh Tomar

Question 3: 

A venomous snake species recently found in Arunachal Pradesh has been named after which fictional character?

Answers:- Salazar Slytherin

Question 4: 

Meteor Fireball 350 is a new product of which iconic bike manufacturer?

Answer:- Royal Enfield

Question 5: 

In association with which organisation did WhatsApp recently introduce the ‘Together at Home’ series of stickers?

Answer:- WHO


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 08 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers & Win Apple Watch Series 524 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

What Was The Name Of The Star-Studded COVID-19 Benefit Concert Organised By Global Citizen, Streamed Online Recently?

Answers:-  One World: Together At Home

Question 2: 

Kombucha Is A Variety Of Which Drink?

Answers:- Tea

Question 3: 

How Many Pieces Make Up A Tangram Puzzle?

Answers:- 7

Question 4: 

Paul McCartney’s Handwritten Lyrics For Which Beatles Song Was Recently Sold At An Auction For $910,000?

Answer:- Hey Jude

Question 5: 

Which Folk Song, Whose Name Means ‘Goodbye Beautiful’, Was Made Popular Again By The Spanish TV Series ‘Money Heist’?

Answer:- Bella Ciao


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: