Amazon Quiz Answers & Win Armani Exchange Watch – 12 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 12-05-2020 & Win Armani Exchange Watch.

Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 12 05 2020, #AmazonQuiz, #12May2020.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Armani Exchange Watch
  • Amazon Quiz Date – 12 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 31st May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

  How to find Amazon Quiz Time Page on App?   |    Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Armani Exchange Watch – 3rd March 2020, 8 AM To 12 PM
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Armani Exchange Watch

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Armani Exchange Watch – 12 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which famous lawyer and activist born on 6th May chaired a commission to act as a counter to the British Simon Commission?

Answers:-  Motilal Nehru

Question 2: 

Which famous rock band was named after a slang term used by Allied pilots in WWII to describe strange flying objects?

Answers:- Foo Fighters

Question 3: 

Which Amazon Prime series is based on the lives of four friends- Damini, Siddhi, Umang and Anjana?

Answers:- Four More Shots Please!

Question 4: 

Which of these days is observed on 8th May- the birthday of Henry Dunant?

Answer:- World Red Cross Day

Question 5: 

Which of these softwares is a digital collection management system for Indian museums?

Answer:- JATAN


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 12 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning “Amazon Armani Exchange Watch Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Armani Exchange Watch – 03 March 2020, 8AM To 12PM

Question 1: 

What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?

Answers:-  Granthika

Question 2: 

Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?

Answers:- Bangladesh and India

Question 3: 

Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?

Answers:- Manchester City

Question 4: 

Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?

Answer:- Dolly Parton Challenge

Question 5: 

Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?

Answer:- Lionel Messi


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: