Amazon Quiz Bose Soundsport Headphones – 9 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 09-06-2020 & Win Bose Soundsport Headphones.

#AmazonQuiz, #Funzone, #BoseSoundsportHeadphones, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 09 06 2020, #9thJune2020.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Bose Soundsport Headphones
  • Amazon Quiz Date – 9 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 11 June 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Bose Soundsport Headphones – 9 June 2020, 8AM To 12PM

Question 1: 

Which country did India recently help build a military war game center named ‘INDIA’?

Answers:- Uganda

Question 2: 

Which critically endangered animal was recently sighted in the Hoggar Mountains of Algeria?

Answers:- Saharan cheetah

Question 3: 

Music composer brothers Sajid- Wajid had made their Bollywood debut with which Salman Khan film?

Answers:- Pyaar Kiya Toh Darna Kya

Question 4: 

In June 1999, Leander Paes and Mahesh Bhupathi won their first ever Grand Slam. Which tournament was their first Grand Slam win?

Answer:- French Open

Question 5: 

Gamers from which country have won the the inaugural virtual UEFA eEURO 2020?

Answer:- Italy


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Live Quiz-

Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 9 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning “Amazon Bose Soundsport Headphones Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 11th June 2020.


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Bose-Soundsport-Headphones
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Bose-Soundsport-Headphones

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Bose Soundsport Headphones – 29th February 2020, 8AM To 12PM

Question 1: 

Abhimanyu Dassani who recently won the Filmfare for Best Debut (Male) is which actress’s son?

Answers:-  Bhagyashree

Question 2: 

Muriel is the middle name of which character from the television Sitcom Friends?

Answers:- Chandler

Question 3: 

Which Bangalore-based startup has offered interns ₹1,00,000 for sleeping for 9 hours for 100 nights?

Answers:- Wakefit

Question 4: 

Ashraf Ghani won the second term as the President of which country?

Answer:-  Afghanistan

Question 5: 

In 2019, Parasite became the first South Korean movie to win the Palme d’Or at which famous movie festival?

Answer:- Cannes


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: