Amazon Daily Quiz 25 April 2020 Answers & Win Dell Inspiron 5593 Laptop

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 25-04-2020 & Win Dell Inspiron 5593 Laptop.

Amazon Quiz 25 April 2020, Amazon Quiz 25 April Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Dell Inspiron 5593 Laptop
  • Amazon Quiz Date – 25 April 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Dell Inspiron 5593 Laptop-Dealstime.in
How to find Amazon Quiz Time Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz 25 April 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win Dell Inspiron 5593 Laptop

Question 1: 

Which Of These Was Recently Declared An ‘Essential Business’ In Florida, USA?

Answers:-  Professional Wrestling

Question 2: 

Which Country Holds The Chairmanship Of ASEAN Bloc In 2020?

Answers:- Vietnam

Question 3: 

Lock-Down In The Netherlands Have Led Growers To Destroy Hundreds Of Millions Of Which Flower?

Answers:- Tulips

Question 4: 

Which Company Has Recently Bought 9.99% Stake In Reliance Jio As Announced By Mukesh Ambani?

Answer:- Facebook Inc.

Question 5: 

Which Of These Is The World’s Largest Living Sea Turtle?

Answer:- Leatherback Sea Turtle


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 25 April 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Dell Inspiron 5593 Laptop – 04 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

On April 1st 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ‘talk to a Tulip?

Answers:-  Google

Question 2: 

Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?

Answers:- Mohammad Hamid Ansari

Question 3: 

Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?

Answers:- Arun Lal

Question 4: 

Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?

Answer:- Kapil Sharma

Question 5: 

On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?

Answer:- Vietnam


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: