Amazon Quiz 29 May 2020 Answers & Win GoPro Hero 8

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 29-05-2020 & Win GoPro Hero 8.

#AmazonQuiz #29May2020, #Funzone, #GoProHero8, Amazon Quiz 29 May Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win GoPro Hero 8
  • Amazon Quiz Date – 29 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon Daily Quiz Answers & Win GoPro Hero 8-Dealstime.in
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Daily Quiz Answers & Win GoPro Hero 8

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz 29 May 2020 8 AM To 12 PM Answers Today & Win GoPro Hero 8

Question 1: 

Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Answers:-  Vasco da Gama

Question 2: 

The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answers:- 6

Question 3: 

Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answers:- Alstom

Question 4: 

“Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Answer:- NDRF

Question 5: 

Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Answer:- Patanjali


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 29 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz 18 April 2020 8 AM To 12 PM Answers Today & Win GoPro Hero 8

Question 1: 

The Painter Prince Is A Book Based On Which Famous Painter Born In The Month Of April, 1848?

Answers:-  Raja Ravi Varma

Question 2: 

Which Of These Was The First Summer Olympics To Be Cancelled In The 20th Century

Answers:- 1916

Question 3: 

How Do We Better Know The Ruler Maharana Sangram Singh Sisodia Born On 12th April, 1482 Who Fought Against The Lodhi Dynasty?

Answers:- Rana Sanga

Question 4: 

Which Of These Drugs Currently In The News Is Also Sold Under The Brand Name Plaquenil And Is Used For Treatment Of Malaria?

Answer:- Hydroxychloroquine

Question 5: 

‘The Unsung Warrior’ Is The Tagline Of Which Bollywood Movie Released In January 2020?

Answer:- Tanhaji


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win GoPro Hero 8 – 17 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Of These Is A Platform From Google’s Jigsaw Technology Incubator Used To Spot Fake And Doctored Images?

Answers:-  Assembler

Question 2: 

Which Of These Company’s Newest Venture Is Princess-Inspired Bridal Wear?

Answers:- Disney

Question 3: 

Which Of These Teams Recently Beat Karnataka In The Semis To Reach Their First Ranji Trophy Final Since The 2006/07 Season?

Answers:- Bengal

Question 4: 

Which Is The First Commercial Space Tourism Company To Go Public?

Answer:- Virgin Galactic

Question 5: 

The Mortal Remains Of Guruvayur Padmanabhan Was Recently Consigned To Flames In Ernakulam District On March 1st. What Animal Is It?

Answer:- Elephant


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: