Amazon Daily Quiz Answers & Win Lenovo Legion Gaming Laptop – 02 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 02-05-2020 & Win Lenovo Legion Gaming Laptop.

Amazon Quiz 02 May 2020, Amazon Quiz 02 May Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, #AmazonDailyQuiz, #Quiz, #AmazonQuizAnswersToday, #AmazonQuiz #LenovoLegionGamingLaptop #LenovoGamingLaptop.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Lenovo Legion Gaming Laptop
  • Amazon Quiz Date – 02 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31st May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App? |    Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Lenovo Legion Gaming Laptop-Dealstime.in
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Lenovo Legion Gaming Laptop-Dealstime.in

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Lenovo Legion Gaming Laptop – 02 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Indian organisation started the ‘Team Mask Force’ campaign to spread awareness about COVID-19?

Answers:- BCCI

Question 2: 

Princess Sofia of which country has recently undergone intensive online training to become a COVID-19 healthcare volunteer in her country?

Answers:- Sweden

Question 3: 

Patrick Star, Squidward Tentacles and Eugene Krabs are all characters in which animated series?

Answers:- Spongebob SquarePants

Question 4: 

Which magazine celebrated Earth Day’s 50th anniversary with its first-ever flip-over issue?

Answer:- National Geographic

Question 5: 

As seen in a popular documentary, how do we better know a former zookeeper named Joe Exotic?

Answer:- Tiger King


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 02 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31 May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Lenovo Legion Gaming Laptop – 14 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?

Answers:- Snail

Question 2: 

Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?

Answers:- Ahmed Khan

Question 3: 

As per the recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, which country has the highest number of billionaires?

Answers:- China

Question 4: 

Which five-time Grand Slam champion recently announced her retirement from tennis at the age of 32?

Answer:- Maria Sharapova

Question 5: 

‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?

Answer:- Rugby


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: