Amazon Quiz Answers & Win Mi A3 Smartphone – 10 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 10-06-2020 & Win Mi A3 Smartphone.

Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 10 June 2020, Amazon Quiz 10 June 2020 #AmazonQuiz #MiA3Smartphone, #FunZone, #QuizTimeMorningsWithAmazon,

Amazon is Back Again with Daily Quiz Contest, Give all the answers correctly to the questions and  Win Awesome Prizes Daily with Amazon Quiz Answers.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Mi A3 Smartphone
  • Amazon Quiz Date – 10 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 13 June 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Mi A3 Smartphone – 10 June 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?

Answers:- Goa

Question 2: 

Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?

Answers:- Henry Ford

Question 3: 

Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?

Answers:- Ladakh Police

Question 4: 

The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?

Answer:- The Diary of Anne Frank

Question 5: 

The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?

Answer:- Sanjay Dutt


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 10 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 13th June 2020.


Live Quiz-


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon Quiz Answers & Win Mi A3 Smartphone – 10 June 2020, 8 AM To 12 PM
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Quiz Answers & Win Mi A3 Smartphone

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Mi A3 Smartphone – 20 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)

Answers:- Hit 6 Sixes in An Over

Question 2: 

David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answers:- NBA

Question 3: 

Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answers:- Simpsons

Question 4: 

Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer:- Odisha

Question 5: 

Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – what are these that heavily affected India’s west coast in 2019?

Answer:- Cyclones


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

One thought on “Amazon Quiz Answers & Win Mi A3 Smartphone – 10 June 2020, 8 AM To 12 PM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: