Amazon Quiz Answers & Win One Plus 7T Pro – 03 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 03-06-2020 & Win One Plus 7T Pro.

Amazon Quiz 03 June 2020, Amazon Quiz 03 June Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers #AmazonQuiz #OnePlus7TPro.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win One Plus 7T Pro
  • Amazon Quiz Date – 03 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 06 June 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play  |    Amazon Daily Quiz Answers Today & Win One Plus 7T Pro
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win One Plus 7T Pro

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win One Plus 7T Pro – 03 June 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Rahi Masoom Raza is famous for writing the screenplay of which of these famous productions on Indian television?

Answers:- BR Chopra’s Mahabharat

Question 2: 

As per a recent report by Forbes, who is now the world’s highest paid female athlete?

Answers:- Naomi Osaka

Question 3: 

The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?

Answers:- IBM

Question 4: 

Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer:- Rajanikanth

Question 5: 

The NBA is currently in talks with the Walt Disney company, about plans to restart the NBA season in the Disney World in which city?

Answer:- Orlando


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 03 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 06 June 2020.

Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win One Plus 7T Pro – 03 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Due to decrease in the pollution level, which mountain range has recently become visible from Srinagar?

Answers:- Pir Panjal

Question 2: 

Which Indian automobile company has recently acquired the British bike-maker ‘Norton’?

Answers:- TVS

Question 3: 

Which YouTube channel is the most-subscribed-to, as of April, 2020?

Answers:- T-series

Question 4: 

Complete the title of this book by Adam Higginbotham, ‘Midnight in __: The Untold Story of the World’s Greatest Nuclear Disaster’

Answer:- Chernobyl

Question 5: 

Which company recently made the biggest foreign direct investment for a minority stake in India?

Answer:- Facebook


Amazon Daily Quiz 26 April 2020 8 AM To 12 PM Answers & Win OnePlus 7T Pro

Question 1: 

Which African Nobel Prize winner was the founder of the NGO- The Green Belt Movement?

Answers:-  Wangari Maathai

Question 2: 

Who faced the first delivery of the 2020 Women’s T20 World Cup?

Answers:- Shaafali Verma

Question 3: 

‘Tuned’ is a messaging app for couples to privately send each other messages, music, photos, and moods. Who launched it?

Answers:- Facebook

Question 4: 

Congcong, Lianlian, and Chenchen are recently released mascots of which international sporting event?

Answer:- Asian Games

Question 5: 

Which government platform calls itself a single window integrated system for environment, forest, wildlife and CRZ clearances?

Answer:- Parivesh


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win One Plus 7T Pro – 15 March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?

Answers:-  UK

Question 2: 

Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?

Answers:- UAE

Question 3: 

According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world?

Answers:- Ritesh Agarwal

Question 4: 

Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?

Answer:- Elon Musk

Question 5: 

Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?

Answer:- Chulbul Pandey


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: