Amazon Quiz Win Redmi Note 9 Pro – 09 Sep 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 09-09-2020 & Win Redmi Note 9 Pro.

Amazon Quiz 09 September 2020, Amazon Quiz 9th September Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, #AmazonQuiz, Today’s Amazon Quiz Answers, # RedmiNote9Pro, #FunZone.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Redmi Note 9 Pro
  • Amazon Quiz Date – 09 September 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 30th September 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers & Win  Redmi Note 9 Pro09 Sep 2020 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Shri Kuldip Singh Bhullar, Ms N. Usha and Shri Netarpal Hooda are among the winners of which award in Indian sport in 2020?

Answers:- Dhyan Chand award

Question 2: 

Which organization recently released the report titled ‘Elephants. Not commodities’ ?

Answers:- World Animal Protection

Question 3: 

 Which Union Territory celebrated the 59th Anniversary of its De Jure day on 16th August 2020?

Answers:- Puducherry

Question 4: 

Which tech company recently introduced a product called ‘Assignments’ to help teachers around the world?

Answer:- Google

Question 5: 

A teaser was recently released featuring Robert Pattinson as which of these superheroes?

Answer:- Batman


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Also, Play This Currently Live Amazon Quiz


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 9th Sep 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 30th September 2020.


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find the Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon Quiz Win Redmi Note 9 Pro – 09 Sep 2020, 8 AM To 12 PM
How To Find Amazon Quiz Win Redmi Note 9 Pro Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers & Win  Redmi Note 9 Pro02 Sep 2020 8 AM To 12 PM

Question 1: 

FutureSkills, an online learning platform is run by which organisation?

Answers:- NASSCOM

Question 2: 

Russell Kirsch, a computer scientist who passed away recently, is credited with inventing which of the following?

Answers:- Pixels

Question 3: 

Along with France, which country initiated the International Solar Alliance?

Answers:- India

Question 4: 

Which organisation has been named as the new Title Sponsor of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer:- Dream11

Question 5: 

Bhagat Singh Koshyari is currently serving as the Governor of Maharashtra and which other state?

Answer:- Goa


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: