Amazon Quiz Answers & Win Rs.15000 – 11 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 11-06-2020 & Win Rs.15000 Pay Balance.

#AmazonQuiz #FunZone #Rs15000 #Quiz #11June2020, Amazon Quiz 11 June Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Rs.15000 Pay Balance
  • Amazon Quiz Date – 11 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 13 June 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.15000 – 11 June 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Cyclonic storm made landfall in Maharashtra’s Raigad district on June 3 2020?

Answers:- Nisarga

Question 2: 

As per the latest calendar, which European country is slated to host the first two races of the 2020 Formula One season?

Answers:- Austria

Question 3: 

What name did the US astronauts give the SpaceX Dragon craft in which they traveled to the International Space Station?

Answers:- Endeavour

Question 4: 

Rani Rampal, the 2020 Khel Ratna Award nominee captains India in which sport?

Answer:- Hockey

Question 5: 

Which tributary of river Indus is the site for the Kohala hydro-power project, which aims at providing low-cost electricity?

Answer:- Jhelum


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 11 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 13th June 2020.


Live Quiz-


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Quiz Answers & Win Rs.15000

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.15000 – 08 June 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

 The 440m long Chamba tunnel has recently been inaugurated in which state?

Answers:- Uttarakhand

Question 2: 

What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase speed of writing?

Answers:- QWERTY

Question 3: 

India Post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Lichi’ and ’Zardalu Mango‘ at the doorstep of people?

Answers:- Bihar

Question 4: 

How do we better know the No.18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?

Answer:- Flying Bullets

Question 5: 

Which mountain peak was summitted for the first time on May 29, 1953?

Answer:- Mount Everest


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Rs.15000 – 21 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?

Answers:- Rabindranath Tagore

Question 2: 

DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organisation?

Answers:- DRDO

Question 3: 

Deepa Malik, the Indian para-athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?

Answers:- Shot Put and Javelin

Question 4: 

Avianca, the world’s second-oldest airline, is based in which country?

Answer:- Colombia

Question 5: 

Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series ‘Paatal Lok’?

Answer:- Jaideep Alhawat


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Price – 13 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which International Multi-Sport Event Is Meant For Sports Or Disciplines, That Are Not Contested In The Olympic Games?

Answers:-  World Games

Question 2: 

Kamarajar Port Is Situated On Which Coast Of India?

Answers:- Coromandel Coast

Question 3: 

The Gateway Is A Proposed NASA Space Station In Orbit Around Which Space Object?

Answers:- Moon

Question 4: 

Which Global Institution Releases The Global Economic Prospects – A Publication On The State Of The World Economy?

Answer:- World Bank

Question 5: 

Which Recently Launched Web Series Is Set In The Remote Village Of Phulera In Uttar Pradesh?

Answer:- Panchayat


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win ₹15,000 Pay Balance – 06 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The recently opened Singshore suspension bridge is the highest bridge of which Indian state?

Answers:- Sikkim

Question 2: 

Which Indian state commemorated Shaheed Diwas on March 23 as Youth Empowerment Day?

Answers:- Punjab

Question 3: 

Which ‘royal’ is set to be the narrator of a new Disney film about a family of elephants and their journey across Africa?

Answers:- Meghan Markle

Question 4: 

Mayiladuthurai recently became the 38th district of which Indian state?

Answer:- Tamil Nadu

Question 5: 

Mourning en masse’, ‘Days of glory’, ‘Raising of Lazarus’ are famous artworks by which famous Indian artist?

Answer:- Satish Gujral


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: