Amazon Quiz 10 May 2020 Answers & Win Samsung Galaxy M20

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 10-05-2020 & Win Samsung Galaxy M20.

#AmazonQuiz, #SamsungGalaxyM20, #10May2020, Amazon Quiz 10 May Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Samsung Galaxy M20
  • Amazon Quiz Date – 10 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Samsung-Galaxy-M20-22-April-2020-8-AM-To-12-PM
How to find Amazon Quiz Time Page on App?

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz 10 May 2020 Answers & Win Samsung Galaxy M20

Question 1: 

Which of these is a series of annual prizes awarded by Columbia University for journalism, letters, drama and music?

Answers:- Pulitzer

Question 2: 

The saffron cultivated in which of these regions has recently received the GI (Geographical Indication) tag?

Answers:- Kashmir

Question 3: 

Since 2016, the UN celebrates April 26 as the International _________ Disaster Remembrance Day. Fill in the blank.

Answers:- Chernobyl

Question 4: 

Paatal Lok is an upcoming Amazon Prime series. It is made under whose production house?

Answer:- Anushka Sharma

Question 5: 

Which renowned writer born on 7th May famously renounced his knighthood after the Jalianwala Bagh massacre?

Answer:- Rabindranath Tagore


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 10 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy M20 – 22 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Of These Is A High-Speed Satellite Internet Product Development Project From Amazon?

Answers:-  Project Kuiper

Question 2: 

Phobophobia Is The Fear Of What?

Answers:- Phobias

Question 3: 

How Do We Better Know Singer Park Jae-Sang Born On 31st December, Who Became A Worldwide Phenomenon In 2012? (Hint : Gangnam Style!!)

Answers:- Psy

Question 4: 

Utkalika Is The State Emporium Of Which Indian State?

Answer:- Odisha

Question 5: 

GS Lakshmi Is The First Woman To Do What In The World Of Cricket?

Answer:-Match Referee For A Men’s ODI


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy M20 – 26th February 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Amruta Subhash Won A Best Supporting Actor (Female) Filmfare Award For Playing Which Actor’s Mother In A 2019 Movie?

Answers:- Ranveer Singh

Question 2: 

Rishi Sunak, The New Chancellor Of The Exchequer Of Great Britain, Is The Son In Law Of Which Famous Technology Personality?

Answers:- Narayana Murthy

Question 3: 

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage And Iron Fist Together Form Which Superhero Group?

Answers:- Defenders

Question 4: 

Dara Khosrowshahi, The Current CEO Of Uber Was Previously CEO Of Which Travel Company?

Answer:- Expedia

Question 5: 

The Final Of The 2020 ICC Women’s T20 World Cup Will Be Played On Which Date? (Hint: That Day Is Celebrated As Women’s Day)

Answer:- March 8


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: