Amazon Quiz Answers & Win Samsung Galaxy Z Flip – 17 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 17-05-2020 & Win Samsung Galaxy Z Flip.

Amazon Quiz 17 May 2020, Amazon Quiz 17 May Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, #AmazonQuiz, #FunZone #SamsungGalaxyZFlip.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Samsung Galaxy Z Flip
  • Amazon Quiz Date – 17 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Samsung-Galaxy-Z-Flip
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Samsung-Galaxy-Z-Flip

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy Z Flip – 17 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

What is the name of India’s massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?

Answers:- Vande Bharat

Question 2: 

CSIR’s new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?

Answers:- Feluda

Question 3: 

Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?

Answers:- Turtle

Question 4: 

Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize.

Answer:- Rabindranath Tagore

Question 5: 

Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?

Answer:- Flamingo


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 17 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Samsung Galaxy Z Flip – 1 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which famous actress born on March 24th, was nominated for an Oscar for Best Actress in a Leading Role for the movie Zero Dark Thirty?

Answers:-  Jessica Chastain

Question 2: 

Whose North London home was bought by the Maharashtra government and refurbished to transform into a memorial-cum-museum?

Answers:- BR Ambedkar

Question 3: 

The website for ________ observed on March 22nd, has sections namely- Learn, Share, Be Safe. (Fill in the blank)

Answers:- World Water Day

Question 4: 

Jaydev Unadkat is the captain of which regional cricket team in the Ranji Trophy?

Answer:- Saurashtra

Question 5: 

Which nation will chair the first virtual summit of G20 nations?

Answer:- Saudi Arabia


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: