Amazon Quiz Answers & Win Sony 1000XM3 Headphones – 09 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 09-05-2020 & Win Sony 1000XM3 Headphones.

#AmazonQuiz, #Sony1000XM3Headphones, #Sony1000XM3, 09 May 2020, Amazon Quiz 09 May Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Amazon is Back Again with Daily Quiz Contest, Give all the answers correctly to the questions and  Win Awesome Prizes Daily with Amazon Quiz Answers.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Sony 1000XM3 Headphones
  • Amazon Quiz Date – 09 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?   |   Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony 1000XM3 Headphones – 17 April 2020, 8 AM To 12 PM
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony 1000XM3 Headphones

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony 1000XM3 Headphones – 09 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of creation’, ’Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30 year old object?

Answers:- Hubble Telescope

Question 2: 

Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Answers:- Rishi Kapoor

Question 3: 

Which organisation has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Answers:- NASA

Question 4: 

Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Answer:- Chuni Goswami

Question 5: 

Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Answer:- Virgin Galactic


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 09 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony 1000XM3 Headphones – 17 April 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Was The First Side To Beat India In The Current Edition Of The World Test Championship?

Answers:- New Zealand

Question 2: 

‘Unlimited Food For Education’ Is The Tagline Of Which NGO Which Has Distributed More Than 5000 Grocery Kits During The COVID- 19 Crisis?

Answers:- Akshaya Patra

Question 3: 

Maidan Is An Upcoming Biopic Based On The Life Of Which Famous Football Coach?

Answers:- Syed Abdul Rahim

Question 4: 

April 10th, Observed As World Homeopathy Day Is The Birthday Of Which Famous German Physician?

Answer:- Dr. Samuel Hahnemann

Question 5: 

The Logo Of Which Of These Apps On The Google Play Store Features A Heart Along With A Tick Symbol?


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony 1000XM3 Headphones – 25th February 2020, 8AM To 12PM

Question 1: 

Who Played The Role Of An Imaginary Version Of Adolf Hitler In The Movie Jojo Rabbit?

Answers:- Taika Waititi

Question 2: 

Which Vietnamese City, With A Dazzling New Street Circuit, Is The Latest Addition To The F1 Calendar?

Answers:- Hanoi

Question 3: 

Pravasi Bhartiya Kendra Has Been Renamed After Which Late Union Minister?

Answers:- Sushma Swaraj

Question 4: 

As Per The Guinness World Records, The Current Oldest Living Man On The Earth Belongs To Which Country?

Answer:- Japan

Question 5: 

________ Is The Highest Award For A Military Unit In India. It Was Recently Bestowed On INS Shivaji Which Comprises Of 130 Officers And 630 Sailors Of The Indian Navy. (Fill In The Blank)

Answer:- President’s Colour


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: