Amazon Quiz Sony 5.1 Home Theater System – 05 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 05-06-2020 & Win Sony 5.1 Home Theater System.

Amazon Quiz 05 June 2020, Amazon Quiz 05 June Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, #AmazonQuiz, Today’s Amazon Quiz Answers, #Sony5-1HomeTheaterSystem, #FunZone.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Sony 5.1 Home Theater System
  • Amazon Quiz Date – 05 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 08 June 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers & Win Sony 5.1 Home Theater System05 June 2020 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Neeraj Chopra, recommended by the AFI for the Rajiv Gandhi Khel Ratna award, is associated with which event?

Answers:- Javelin Throw

Question 2: 

The digital rights of which of these movies was recently sold to an OTT platform for a staggering sum of INR 125 crore?

Answers:- Laxxmi Bomb

Question 3: 

Which 13th century Indian temple will be solarised soon under the Central government scheme?

Answers:- Konark Sun Temple

Question 4: 

Which Indian organisation made the ‘NavRakshak’ PPE kit ?

Answer:- Indian Navy

Question 5: 

Tsai lng-wen was re-elected to a second term as President of which Asian country?

Answer:- Taiwan


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Live Quiz-


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 05 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 08 June 2020.


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?  |  Amazon Quiz Sony 5.1 Home Theater System
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Quiz Sony 5.1 Home Theater System

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony 5.1 Home Theater System – 18th February 2020, 8AM To 12PM

Question 1: 

Which Of These Firsts Did Parasite Achieve By Winning The Best Picture Oscar In 2020?

Answers:- First Foreign Language Film To Win

Question 2: 

Who Was The Only Batsman To Make 400 Runs Or More In The 2020 U19 Cricket World Cup?

Answers:- Yashasvi Jaiswal

Question 3: 

Which Recent Padma Vibhushan Awardee Born On 14th February, Became A Cabinet Minister In Haryana At The Age Of 25?

Answers:- Sushma Swaraj

Question 4: 

A Doctor Of Indian Origin, SS Vasan Has Been Made The Head Of A Team Of Researchers To Develop A Vaccine For What?

Answer:- Coronavirus

Question 5: 

As Per A Recent Notification, Which Of These Has The RBI Kept Unchanged At 5.15%?

Answer:- Repo Rate


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: