Amazon Quiz Answers & Win Sony PlayStation 4 – 15 May 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 15-05-2020 & Win Sony PlayStation 4.

#AmazonQuiz, #FunZone, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Contest Today, 15 05 2020, #AmazonQuiz15May2020.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Sony PlayStation 4
  • Amazon Quiz Date – 15 May 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1
  • Winner List Will be Declared on – 31 May 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Sony-PlayStation-4
Amazon-Daily-Quiz-Time-How-to-Play-Amazon-Daily-Quiz-Answers-Today-Win-Sony-PlayStation-4

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony PlayStation 4 – 15 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which plant species was recently removed from the ‘tree’ category by amending the Indian Forest Act, 1927?

Answers:- Bamboo

Question 2: 

The latest edition of which game series is titled ‘Valhalla’?

Answers:- Assassin’s Creed

Question 3: 

What nine-letter term serves as a noun or adjective that refers to the current holder of a political office?

Answers:- Incumbent

Question 4: 

Which app, founded by Zhang Yiming, recently crossed 2 billion downloads?

Answer:- TikTok

Question 5: 

Which of these football leagues is set to restart on 16th May, 2020 after the stoppage due to the COVID-19 crisis?

Answer:- Bundesliga


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 15 May 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Sony PlayStation 4 Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st May 2020.


Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Sony PlayStation 4 – 6th March 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Which Plant Was Added To The Guinness Book Of Records As The Fastest Growing Plant On Earth?

Answers:-  Bamboo

Question 2: 

In The Marvel Cinematic Universe, We See Hulk As A Green-Colored Giant Superhero. But What Color Was He Meant To Be Originally?

Answers:- Grey

Question 3: 

Which Of The 7 Continents Of The World Has The Most Number Of Countries?

Answers:- Africa

Question 4: 

Which Country Is Referred To As ‘The Land Of A Thousand Lakes’?

Answer:- Finland

Question 5: 

Which Oscar Winning Hollywood Star Is Of Indian Descent And Was Given The Name Krishna Pandit Bhanji At The Time Of His Birth?

Answer:- Sir Ben Kingsley


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: