Amazon Quiz Answers & Win Vivo S1 – 14 June 2020, 8 AM To 12 PM

Amazon Quiz Time Contest Answers for Today 14-06-2020 & Win Vivo S1.

#AmazonQuiz #FunZone #Vivo S1 #Quiz, 14 June 2020, Amazon Quiz 14 June Answers, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Quiz Answers Today Amazon Quiz, Daily Quiz Time Live Now, Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Answers Today, Quiz, Amazon Quiz Answers Today, Today’s Amazon Quiz Answers.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Daily Quiz
  • Today’s Prize –  Win Vivo S1
  • Amazon Quiz Date – 14 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  8 AM to 12 PM
  • Total Question –  5
  • Total Winners – 1 Winner
  • Winner List Will be Declared on – 16 June 2020

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Vivo S1 – 14 June 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

Who according to Forbes has become Football’s first ever billionaire?

Answers:- Cristiano Ronaldo

Question 2: 

WeTransfer, a data sharing website was founded in 2009 in which country ?

Answers:- Netherlands

Question 3: 

Which famous business leader born on June 10th worked at Applied Materials and McKinsey & Company before joining Google?

Answers:- Sundar Pichai

Question 4: 

Name India’s popular bicycle brand which shut down its operations on World Bicycle Day 2020.

Answer:- Atlas Cycles

Question 5: 

Who is the director of Sadak 2- starring Alia Bhatt, Sanjay Dutt and Pooja Bhatt, the sequel to the 1991 movie Sadak?

Answer:- Mahesh Bhatt


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 14 June 2020 From 8:00:01 A.M. To 12:59:59 P.M.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared lucky winner(s) will be eligible for winning the “Amazon Quiz“.
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 16th June 2020.


Also, Play This Currently Live Amazon Quiz


How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Quiz Time banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Quiz Time banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App?  |  Amazon Quiz Answers & Win Vivo S1
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Quiz Answers & Win Vivo S1

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Daily Quiz Time page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be 5 questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

Previous Quiz

Amazon Daily Quiz Answers Today & Win Vivo S1 – 24 May 2020, 8 AM To 12 PM

Question 1: 

The Blue Umbrella’, ‘The Angry River’ and ‘A Flight of Pigeons’ are books written by which author born on 19th May?

Answers:- Ruskin Bond

Question 2: 

This app introduced by Google, crossed 50 million downloads in May 2020 and has a tab focused presentation mode. Which app is it?

Answers:- Meet

Question 3: 

Ambikapur, Rajkot, Surat, Mysore, Indore and Navi Mumbai were the only cities to receive which of these statuses from the government?

Answers:- Five Star Garbage free Cities

Question 4: 

Since March 27, at 8 PM every day the Eiffel Tower sparkles for an extra 10 minutes, displaying what message?

Answer:- Merci (Thank You)

Question 5: 

National Anti-Terrorism Day in India is observed on the death anniversary of which famous Indian?

Answer:- Rajiv Gandhi


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: