Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.20,0000 (05 Winners) – 19 May 2020 to 05 June 2020

Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance (05 Winners).

Amazon Quiz, Riddles Quiz, Amazon Riddles Quiz, #AmazonQuiz, Amazon Today’s Quiz Answers, #AmazonRiddlesQuiz #RiddlesQuiz Answers Today, #Quiz #FunZone.

Back again on Amazon for daily quiz contest give correct answer for all questions and win awesome prizes.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets, Free Cashback Etc.


Amazon Quiz Answers Today Details

  • Hosted By – Amazon India
  • Today’s Amazon Quiz –  Amazon Riddles Quiz
  • Today’s Prize –  Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance
  • Amazon Quiz Date – 19 May 2020 to 05 June 2020
  • Amazon Quiz Time –  Anytime
  • Total Question –  5
  • Total Winners – Lucky 5 Winners
  • Winner List Will be Declared on – 30 June 2020

How to find Amazon Quiz Time Page on App?

You will find an Amazon Riddles Quiz banner on Amazon. On the App home page. But Not all users get Amazon Riddles Quiz banners due to its displayed based on user interest. For users can’t find Amazon Quiz banner follow the below steps.

How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.20,0000 (05 Winners) - 19 May 2020 to 05 June 2020
How to find Amazon Quiz Time Page on App? | Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.20,0000 (05 Winners) – 19 May 2020 to 05 June 2020

Step 1: Open Amazon App.
Step 2: In the search bar enter Quiz and search.
Step 3: Select the first result that says FunZone.
Step 4: Now you see today’s Riddles Quiz page with today’s prize details. Click the PLAY NOW button.
Step 5: Now Click the Start button.


How To Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App.

  • Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store.
  • Open the App & Signup or Login to your Amazon Account.
  • There will be questions you have select answers from giving 4 options.
  • Now you will see a congratulation page welcoming you to become eligible to win the Amazon Quiz Time Contest.
  • Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

How to Win Amazon Quiz?

  • Answer all the questions correctly to enter into a lucky draw.
  • Chance of winning depends on the number of correct entries on the lucky draw.
  • Don’t select answers quickly. Play slow and steady.

DealsTime Tip: We Have Solved All The Questions Of This Amazon Quiz Time & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.20,000 (05 Winners) – 19 May 2020 to 05 June 2020

Question 1: 

What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answers:- A promise

Question 2: 

What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answers:- A barber

Question 3: 

I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?

Answers:- A bank

Question 4: 

David’s parents have three sons: Snap, Crackle, and what’s the name of the third son?

Answer:- David

Question 5: 

What has to be broken before you can eat it?

Answer:- An egg


Congratulations!
Now Just Keep your eyes on the winner’s list.


Join Us On WhatsApp & Telegram Group For Regular Updates

Join Us On WhatsApp Group For Regular Updates_Dealstime.in
Join Us On Telegram Group For Regular Updates_Dealstime.in

Terms & Conditions

  1. This Contest will commence on 19 May 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 05 June 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Rs.20,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 30 June 2020.

Live Quiz-


Previous Quiz

Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.7500 (12 Winners) – 28 April 2020 to 13 May 2020

Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.7,500 (12 Winners) - Dealstime.in
Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.7,500 (12 Winners) – Dealstime.in

Question 1: 

I come in the middle of Monkeys and the beginning of Kangaroos. What am I?

Answers:- K

Question 2: 

I am always in time, but have never been in love. Every idea starts with me. What am I?

Answers:- I

Question 3: 

What comes before worm, mark, end, shelf and after face?

Answers:- Book

Question 4: 

I am on the USA & China flag. I come before Wars & Bucks. Who am I?

Answer:- Star

Question 5: 

I mostly follow Q, but not in QATAR. You will find me twice in a queue. Who am I?

Answer:- U


Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.5000 (20 Winners) – 14 April 2020

Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.5000 (20 Winners)-Dealstime.in
Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.5000 (20 Winners)

Question 1: 

What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years?

Answers:-  The letter M

Question 2: 

Some months have 31 days. How many of them have 28 days?

Answers:- 12

Question 3: 

I have cities, but no houses. I have mountains, but no trees. I have water, but no fish. What am I?

Answers:- A Map

Question 4: 

I speak without a mouth and hear without ears. I have no body, but I come alive with wind. What am I?

Answer:-  An Echo

Question 5: 

You measure my life in hours and I serve you by expiring. I die quick when I’m thin and slow when I’m fat. The wind is my enemy. Who am I?

Answer:- A Candle


Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.15000 (6 Winners) – 26 March 2020

Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.15000 (6 Winners)
Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.15000 (6 Winners)

Question 1: 

I Have A Head And Tail, But No Body. What Am I?

Answers:-  A Coin

Question 2: 

What Three Letter Word Can Prefix The Following Words To Make Three New Words? Ache, Nest And Drum. 

Answers:- Ear

Question 3: 

Which Of These Words Can Not Be Formed Using The First Line Of Letters On Your Computer Keyboard?

Answers:- Keyboard

Question 4: 

It’s Red, Blue, Purple And Green, No One Can Reach It Not Even The Queen. What Is It?

Answer:-  A Rainbow

Question 5: 

What Starts With ‘P’ End With ‘E’ And Has A Million Letters In It?

Answer:- Post Office


Rohit Singhaniya

I am Rohit, the Admin of Dealstime.in. His Area Of Intrest Is Blogging, Deals & Offers, Review, Free Recharge Offers, Tips & Tricks.

39 thoughts on “Amazon Riddles Quiz Answers & Win Rs.20,0000 (05 Winners) – 19 May 2020 to 05 June 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: